Van Damme vrea să se mute în România

121

Munte, zăpadă cât vezi cu ochii, aer curat şi multă linişte. Par să fie ingredientele care l-au făcut pe Jean Claude Van Damme să se îndrăgostească de zona Bâlea, unde filmează un spot publicitar.

Cunoscutul actor de la Hollywood, Jean Claude Van Damme (55 de ani), a revenit în ţară pentru a filma o nouă reclamă. De miercuri, echipa se află la Bâlea Lac, în Munţii Făgăraş, unde este cartierul general al întregii echipe, loc unde au zăpadă din belşug drept ”decor” pentru reclamă. Actorul, care a ajuns cu un elicopter închiriat, filmează şi cu câţiva câini din rasa Husky cu care s-a împrietenit foarte repede. Unul dintre producători este şi Alex Cseh, fiul regretatului cascador Szobi Cseh.

Actorul a avut timp să şi viziteze câteva locuri din zonă, printre care biserica de gheaţă şi alte obiective turistice. Atât de mult i-a plăcut zona, încât s-a interesat dacă poate găsi aici o casă sau o cabană de cumpărat ca să vină să se relaxeze când are timp.

Cunoscutul cascador şi actor Szobi Cseh, care a murit în 2014, a avut doi fii, pe Arpad şi Alex, acesta din urmă fiind cel mai mic. Alex a fost producător pentru telenovele ca “Iubire ca în filme” şi “Inimă de ţigan”, unde a lucrat alături de tatăl său, dar şi pentru alte proiecte precum “Aniela”, “State de România: Student la Sorbona”, “Pariu cu viaţa” şi “Iubire şi onoare”.

Sursa: click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ