Valerie Boutique, magazinul rochiilor de seară, pune la dispoziția doamnelor și domnișoarelor branduri din întreaga lume

429

Cel de-al doilea magazin Valerie Boutique și-a deschis porțile pentru toate doamnele și domnișoarele, marți seară, în 27 septembrie, la Iulius Mal. Rochiile special create pentru eveniment promit să atingă și cele mai înalte pretenții.

Magazinul destinat ținutelor de seară a fost inaugurat cu mult entuziasm și prin participarea Camerei de Comerț și Agricultură Timiș, firma de haine și accesorii fiind membru al CCIAT.

valerie-boutique-2”Suntem bucuroși că această firmă a reușit să aducă branduri din întreaga lume. Dacă până acum spuneam că, comerțul internațional reprezintă 70% intracomunitar, iată că astăzi suntem într-o firmă în care procentul se diminuează intracomunitar, în favoarea celui extracomunitar. Aceste piese vestimemtare sunt aduse din afara Europe”, a spus Florica Chiriță, directorul CCIAT.

Doamnele și domnișoarele au posibilitatea să își achiziționeze întreaga ținută vestimentară de seară sau pentru orice altă ocazie specială, în totalitate. Începând cu elementul de bază, rochia, și până la cele mai rafinate accesorii și pantofi, se pot găsi, toate aici.

valerie-boutique-1

”Am încercat să aducem prin acest magazin un plus de imagine pentru toate doamnele și domnișoarele cu creații internaționale. Aici se pot găsi și branduri extracomunitare, care într-adevăr nu se găsesc în țară. Avem rochii de seară, pentru toate tipurile de evenimente, cocktailuri, accesorii, bijuterii, pantofi, și tot ce are nevoie o doamnă, ca să arate într-o seară de vis”, susține managerul magazinului, Larisa Ivan.

LĂSAȚI UN MESAJ