8.1 C
Timișoara
sâmbătă 13 aprilie 2024

Vă căsătoriţi anul acesta? ,,Târgul pentru mirese” vă așteaptă, în weekend, la Iulius Town

Ai setat data marelui eveniment și deja ți-ai propus să începi pregătirile? La ,,Târgul pentru mirese, peste 80 de expozanți vin cu oferte și servicii care vor transforma nunta într-un eveniment plin de efervescență și de bucurie. Vino la Iulius Town, în acest weekend, explorează variantele diversificate ale târgului din Iulius Congress Hall și asigură-te că ziua nunții voastre va aduce cele mai frumoase amintiri! Sâmbătă, ,,Timișoara Fashion Fusion” aduce împreună iubitorii de modă din rândul copiilor și adolescenților pentru a descoperi cele mai noi tendințe și colecții în domeniul modei!

În perioada 16-18 februarie 2024, ,,Târgul pentru mirese”, organizat de Rayna Decor, revine la Iulius Town cu inspirația de care ai nevoie anul acesta, pentru ca nunta ta să devină o sărbătoare cu adevărat magică. Vei avea ocazia să descoperi trendurile anului 2024 în domeniu, dar și să primești sugestii și sfaturi de la expozanții care vor oferi soluții personalizate în funcție de cerințele tale.

Vei găsi de la o varietate de modele de rochii de mireasă și costume de mire, până la invitații, bijuterii, sisteme de sonorizare, decoruri sofisticate, tonete de vată de zahăr, chiar și un caricaturist ce le propune mirilor să își surprindă invitații cu desene haioase la evenimente.

Te vei bucura de consultanță specializată în planificarea nunții de la experți în domeniu, vei putea viziona demonstrații live de coafură și machiaj, vei degusta prăjituri și produse de patiserie și poţi viziona expoziții de fotografie și videografie pentru a surprinde fiecare moment magic al ceremoniei și al recepției. Vizitatorii sunt așteptați vineri, în intervalul orar 13:00-20:00, sâmbătă, în intervalul orar 10:00-20:00, iar duminică, între 10:00 și 18:00.

Sâmbătă, de la ora 17:00, ,,Timișoara Fashion Fusion” promite să aducă un eveniment plin de inovație și stil pe catwalk-ul din Iulius Town. Publicul va avea ocazia să descopere cele mai noi trenduri și colecții de la branduri precum Peek & Cloppenburg, Sport Guru, Adidas, Next, House, Terranova, Hervis, Coccodrillo, C&A, Gossip Tree, dar și de la designerii Denisa Grindei și Alexandra Iancu, prezentate de copii și tineri deopotrivă. Evenimentul este organizat de ,,Școala de Modeling Cleopatra Popescu”, în colaborare cu Iulius Town.

Alte subiecte :

Când vom putea circula de la Timișoara la Arad cu peste 120 de kilometri la oră

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță că a fost emisă autorizația de construire pentru lucrările pe cei 48,08 kilometri, între Ronaţ Triaj şi Arad, dar...

Se reia circulația tramvaiului 6

Din 22 aprilie timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega...

Citește și :