14.6 C
Timișoara
marți 28 mai 2024

Utilajele de deszăpezire au ieșit pe străzile Timișoarei

Străzile din Timișoara au fost acoperite, duminică, de un strat subțire de zăpadă, așa că drumarii au ieșit la treabă. Sunt 11 utilaje de deszăpezire în teren care împrăștie materiale pentru înlăturarea zăpezii și a poleiului.

Planul de deszăpezire se execută cu prioritate la intrările și ieșirile din oraș, poduri și pasaje, bulevardele principale, stațiile mijloacelor de transport și traseele STPT, urmând apoi arterele secundare. De asemenea, STPT ne-a comunicat că a început deszapezirea în stațiile pentru transpirtul public și că, dacă nu va ninge abundent, în câteva ore va curăța toate cele 513 stații din oraș.

Problemele pe care le întâmpină cetățenii pot fi semnalate la dispeceratul firmei Brantner, disponibil non-stop la numărul 0737.770.527.

Primăria Municipiului Timișoara face apel către operatorii economici, instituţii publice, asociaţii de proprietari – locatari şi cetăţeni să îndepărteze zăpada şi gheața de pe trotuarele din faţa imobilelor şi clădirilor în care îşi desfăşoară activitatea sau din fața locuinței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :