USR Timiș ,,pune tunurile” pe Grindeanu!

151

În urma eșecului răsunător al poveștii legate de Centura de Sud a Timișoarei, care, practic, are șanse să fie finalizată peste ani buni, de acum înainte, după rezilierea contractului cu constructorul italian, liderii USR Timiș îl ,,îngroapă” în acuzații pe Sorin Grindeanu.

Într-un comunicat de presă, useriștii timișeni avertizează că centura amintită rămâne în aer datorită incompetenței ministrului Grindeanu, care, timp de un an de zile, a tot mimat preocuparea față de nevoile timișorenilor și timișenilor.

,,Grindeanu-PSD ne-a lăsat și fără centură! Povestea centurii Timișoara Sud este un eșec 100% al ,,bănățeanului” din fruntea social-democraților timișeni.

 

Ceea ce trebuia să se întâmple, iată că s-a întâmplat! După mai bine de un an de zile de când e ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a transmis vestea cea mare: a decis să rezilieze contractul pentru Centura de Sud a Timișoarei.

 

Deși liderii USR Timiș au avertizat constant în privința dezastrului de pe acest șantier, vital, altfel, pentru traficul din oraș, Grindeanu s-a făcut că plouă. Nu a luat de-a lungul mandatului său nicio măsură pentru a remedia situația din santier.

 

Liderul PSD Timiș a dat asigurări că totul merge bine, iar acum a ajuns să rezilieze contractul cu societatea italiană. Prea târziu, domnule Grindeanu, prin incompetența crasă de care ați dat dovadă și cu acest prilej ați amânat cu ani buni șansa ca timișorenii să circule în condiții de secol 21”, se încheie luarea de poziție a USR Timiș.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.