USR Timiș anunță că taxele și impozitele locale nu vor crește anul viitor

47

Într-un comunicat de presă, partidul condus de Dominic Fritz susține că nicio taxă locală nu va fi majorată în 2024, un an cu o puternică încărcătură electorală. Asta în pofida faptului că voci din PNL Timiș, formațiune politică ce-și dorește recâștigarea Primăriei Timișoara prin candidatura lui Nicolae Robu, susțin contrariul.
Iată postarea useriștilor timișeni :

„USR: Taxele și impozitele locale rămân la același nivel. Nu vă lăsați păcăliți de minciunile PNL!
În ultimele zile, reprezentanți ai PNL, împreună cu afaceristul Dan Dinu, căruia Nicolae Robu îi face reclamă ori de câte ori are ocazia, au aruncat în spațiul public informația falsă că Dominic Fritz mărește taxele și impozitele locale.
USR transmite timișorenilor să nu se lase păcăliți de această nouă minciună a PNL. Dominic Fritz NU majorează Taxele și impozitele locale. Impozitele pentru persoanele juridice rămân la nivelul din 2019, iar pentru persoanele fizice, la nivelul stabilit anul trecut.
Dominic Fritz NU mărește taxele și impozitele locale din solidaritate cu timișorenii afectați de creșterea prețurilor și cu afacerile locale lovite de guvernul Ciolacu&PNL prin biruri.
„Scopul lor este să mute nemulțumirea față de guvernarea Ciolacu&PNL, care a majorat taxele și impozitele, spre Dominic Fritz. Sunt în stare de orice ca să-l atingă, pentru că e foame de bani.
Banii dumneavoastră curgeau de la Primărie în buzunarele unei mafii locale de care nici nu știați și pe care Dominic Fritz îi investește în drumuri, școli, spații verzi, în beneficiul timișorenilor”, a declarat Paula Romocean, lidera consilierilor locali USR și președinta USR Timișoara.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.