USR și PLUS vor desemna până în 20 iulie candidatul la Primăria Timișoara. VIDEO

183

După ce au savurat binemeritatul lor moment de glorie, după aflarea scorurilor obținute la alegerile europarlamentare, Membrii Alianței 2020 deja încep o nouă campanie. Așa cum au declarat mai demult, unul dintre scopurile lor principale este reformarea administrației de la toate nivelurile.

Concret, se dorește o schimbare serioasă în modul de management al Primăriei Timișoara, ce este acum extrem de deficitar. Asta înseamnă, în viziunea liderilor USR, schimbări în toate companiile de interes public din subordinea primăriei și a Consiliului Local. Orașul trebuie să aibă un transport public civilizat, conform secolului în care trăim. Nu trebuie uitat iluminatul public din toate cartierele care, de asemenea, lasă mult de dorit. Nu este posibil ca în orașul ce se laudă cu întâietatea felinarelor stradale de acum un secol și jumătate în urmă să mai fie străzi cu becuri stinse.

Tot urgențe ar constitui și mult clamatele baze sportive ce sunt în toate promisiunile, dar în realitate lipsesc cu desăvârșire, la fel ca si bazinele de înot, fie ele de orice fel, olimpice semiolimpice sau măcar ”sfertolimpice”. O alternativă serioasă, dar și sănătoasă la transportul poluant este cel cu bicicletele, dar nici la acest capitol Timișoara nu stă prea bine, având în vedere lipsa unor piste de biciclete adevărate ce respectă atât normele europene, cât și toți participanții la trafic.

Toate acestea și multe altele au fost aduse în discuție, ca argumente, de cei din Alianța USR-PLUS, care își doresc să desemneze un candidat serios ce se va lupta pentru demnitatea de primar.

Primul pas este ca de azi să se deschidă lista de candidați ce se încumetă la acest pas. Competiția este deschisă tuturor (chiar și celor ce acum se hotărăsc să devină membri ai partidelor din alianță). Există deja trei oferte serioase, dar încă nu au fost făcute publice numele celor care vor să candideze la funcția de primar al Timișoarei.

Ce ce cred că se pot încumeta la campania de la localele de anul viitor vor depune până la 15 iunie o ofertă, iar aceasta va fi discutată, dezbătută și analizată în partid. Cam în jurul datei de 20 iulie se va face public numele celui ce ar dori să schimbe fața Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.