Urmașii lui Ion Iliescu pun placă de bronz cu Proclamația de la Timișoara!

630

Consiliul Județean Timiș, în frunte cu cârmaciul Titu Bojin, fost tovarăș primar al comunei Remetea Mare și fost președinte PSD Timiș, încă membru marcant al partidului lui Ion Iliescu și al urmașii urmașilor lui Ion Iliescu, se va pronunța asupra acordului de principiu pentru amplasarea unei plăci de bronz – “Proclamația de la Timișoara”, pe fațada imobilului 641 Timișoara (”Comenduirea Garnizoanei Timişoara”), str. Piaţa Libertăţii nr. 5-7, Timișoara, aflat în domeniul public al Județului Timiș.
proclamatia anexa
Primăria Municipiului Timișoara a solicitat acordul privitor la montarea unei plăci de bronz pe fațada imobilului 641 Timișoara, din Pța Libertății nr.5-7, așa cum este prezentat în schiță.
Placa de bronz are dimensiunile 2,30/1,40 m și conține în gravură textul Proclamației de la Timișoara, documentul istoric adoptat la Timișoara în data de 12 martie 1990.

4 COMENTARII

  1. Voi sunteti mazochisti de-a binelea. Din text se intelege ca Primaria Municipiului Timisoara e urmasa lui Ion Iliescu. Chiar nu se mai intampla nimic pe acolo, de ati ajuns sa inventati stiri care nu exista? Toata parascovenia e probabil o banala respectare a obtinerii avizelor necesare amplasarii unei placi pe o cladire oficiala. Ce stupizi!

  2. Mațochistule, nu ai tăi, USL-iștii, l-ați votat și pe ăla la Primărie?… Vreau să-l văd pe urmașu pesedistu lui Neluțu de la Oltenița că dă aviz negativ…. Așa, d-al draqu, că doar tot ce mișcă în Românik nu mișcă fără avizu PSD?… Harașo, unchiule Sam?…

LĂSAȚI UN MESAJ