Urmărit internaţional, depistat la Porţile de Fier I

117

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat la controlul de frontieră un cetăţean sârb, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, acesta fiind suspectat de săvârşirea unor infracţiuni contra proprietăţii.

În după-amiaza zilei de 26 ianuarie, în Punctul de Trecere a Frontierei  Porţile de Fier I, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile specifice de control la frontieră, L. Marko, în vârstă de 37 de ani, cetăţean sârb, domiciliat în Republica Serbia.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date naţionale, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că pe numele bărbatului există un mandat european de arestare  emis de către autorităţile din Austria, la data de 29.12.2016, acesta fiind căutat pentru  săvârşirea  de infracţiuni contra proprietăţii pe teritoriul acestei ţări.

Bărbătul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale aparţinând  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ