Urmărit de poliție, un bărbat a intrat cu mașina într-o casă

306

Polițiști din cadrul Poliţiei oraşului Bocşa au observat, în data de 1 iulie 2016, pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate, un autoturism înmatriculat în străinătate, care se deplasa cu viteză din direcţia Reşiţa spre Timişoara.

Poliţiştii au  pornit în urmărirea acestuia cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, iar la intersecţia str. Iosif Renoiu cu str. Dognecea, conducătorul autoturismului nu a adaptat viteza, a schimbat direcţia de mers spre stânga și a pierdut controlul autoturismului, intrând în coliziune frontală cu un imobil.

Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a stabilit că autoturismul era condus de un bărbat de 38 ani, din Bocşa, care nu posedă permis de conducere.
Atât conducătorul auto cât şi pasagerul din dreapta au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, apoi la un spital din municipiul Timişoara, pentru îngrijiri medicale.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul  pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere şi vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ