22.1 C
Timișoara
luni 22 iulie 2024

Scene rupte din filmele de acțiune în Complexul Studențesc! Un bărbat, urmărit cu taxiul de doi indivizi

Doi bărbați s-au năpustit la un altul, încercând să-l bată. Unul din ei a alergat după el cu o rangă, dar acesta a scăpat, fugind pe o  trotinetă electrică! Cei au încercat să-l ajungă din urmă, iar fiindcă nu l-au prins, s-au urcat într-un taxi! 

Totul s-a întâmplat în stația de taxi de pe Aleea F.C. Ripensia, de lângă Centrul Regional de afaceri, în jurul orei 19:15.

Bărbatul de pe trotinetă a fost atacat de cei doi cu o rangă. „Eram aici, au vrut să-l bată și el a fugit, nu a durat mai mult de 30 de secunde”, povestește un martor ocular.

Bărbatul a fugit pe o trotinetă electrică, era să cadă, însă a izbutit să fugă și s-a făcut nevăzut pe Bulevadrul Eroilor de la Tisa.

Cei doi indivizi, i-au cerut șoferului să-l urmărească pe bărbatul de pe trotinetă, iar taxiul a plecat pe Bulevardul Eroilor de la Tisa.

Atât făptașii, cât și victima păreau a fi de etnie romă. Victima purta un tricou portocaliu, fără mâneci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Start în ediția 2024 a West Summer University (WSU) deschisă la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT)

Începând din 18 iulie, până în 3 august 2024, Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) este centrul atracției elevilor de...

Sărbători culinare la Povergina

Asociația Biserici Înlemnite alături de Asociația My Banat și comunitatea locală din Povergina au organizat sâmbătă, 20 iulie, a doua ediție a Zilelor patrimoniului,...

Citește și :