14.6 C
Timișoara
luni 27 mai 2024

Urmărire ca-n filme, cu focuri de armă pe autostradă! Șașe migranți au fost opriți de polițiști

Filme western sâmbătă noapte pe autostradă! Polițiștii de la Brigada Autostrăzi au încercat să oprească o mașină în care se aflau șase cetățeni străini pentru un control de rutină. Șoferul nu s-a lăsat tras pe dreapta, ignorând semnalele agenților de poliție.

Autoturismul a fost urmărit de poliție 20 de kilometri, între Giarmata și Remetea Mare. Polițiștii au tras 9 focuri de armă în plan vertical. Mașina cu cei șase pasageri, odată ajunsă în sensul giratoriu de la aeroport s-a izbit de alte două autoturisme și a ieșit de pe șosea.

Șoferul, un tânăr de 24 de ani din Republica Moldova, a încercat să fugă de la fața locului. Acesta a fost imobilizat de polițiști, alături de alți trei pasageri din mașină. Ceilalți trei fugit de la fața locului, însă au fost prinși la scurt timp.

Au fost predați în custodia polițiștilor de Frontieră. Unul din ei a suferit un atac de panică și a fost transportat la spital.

Cei șase străini aveau drept de ședere în România și au intrat legal în țară. Sunt cetățeni din Yemen, Siria și Egipt.

Șoferul din Republica Moldova a fost amendat pentru că nu avea poliță RCA. S-a ales cu permisul de conducere suspendat, iar polițiștii i-au reținut plăcuțele și certificatul de înmatriculare al mașinii. Șoferul de 24 de ani este cercetat pentru trafic cu migranți.

Sursă: https://www.radiotimisoara.ro

Sursă foto: Focus Press

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

(E) Sorin Grindeanu girează toți penalii puși pe liste de către PSD!

Zilele trecute Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au luat la pas județele Caraș-Severin și Timiș. Premierul și ministrul transporturilor, deși nu candidează la 9...

SACI 2024, manifestare științifică de anvergură internațională la UPT, cu invitați de pe patru continente

Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara a găzduit, deschiderea oficială a celei de-a XVIII-a ediții a simpozionului internațional SACI (Symposium on Applied Computational...

Citește și :