Unul dintre cei mai celebri DJ din lume se căsătorește cu o deveancă. I-a cerut mâna într-un mod inedit

2533

O româncă a fost cerută în căsătorie de unul dintre cei mai buni DJ din lume, Markus Schulz, considerat o legendă a muzicii trance, cu o activitate în acest domeniu de aproape 30 de ani.

Fericita româncă este din Deva, se numește Adina Butar și formează un cuplu cu Markus Schulz de 5 ani.

Celebrul DJ i-a pregătit surpriza vieții ei în Los Angeles, chiar pe scenă, în noaptea de Revelion, în timpul unui show.

cerere casatorie adina butarAlături de mii de fani, Schulz a stat în genunchi în fața iubitei și i-a oferit un inel de logodnă.

Nunta va avea loc în 2019, într-un cadru intim, la Ibiza, alături de familie și prieteni apropiați, se arată într-un comunicat de presă.

Încă din luna august, Markus plănuise cererea în căsătorie, cu părinții mei și ai lui, însă eu nu am știut sau bănuit ceva. A fost o adevărată surpriză, chiar șocantă aș putea spune, pentru că totul s-a întâmplat în timpul show-ului din Los Angeles, de Anul Nou. Înainte de ultima piesă, sunetul s-a întrerupt, iar Markus mi-a spus că sunt probleme tehnice, dar eu să vorbesc cu publicul, până se rezolva situația.

Apoi, dintr-o dată, a început “Destiny”, melodie cu versuri scrise de el, pentru noi doi, iar în fața a mii de fani a îngenunchiat în față mea, timp în care, pe plasme, rula textul ‘Adina, vrei să fii soția mea?’. 61931855

În acel moment, parcă nu mai vedeam sau auzeam ceva…eram și încă sunt emoționată. A fost, pe departe, cea mai frumoasă surpriză din viață mea. Am hotărât că nunta să aibă loc în 2019, la Ibiza, într-un resort de acolo, în aer liber, alături de familie și câțiva prieteni apropriați.”, a spus Adina Butar, potrivit sursei citate.

sursă: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ