22.2 C
Timișoara
marți 28 mai 2024

Universitatea de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara prezintă oferta educațională la ,,Săptămâna Porților Deschise”

În perioada 22 – 26 aprilie 2024, Universitatea de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează o campanie de promovare a ofertei educaționale a celor 6 facultăți, la care vor participa liceeni din Timișoara, cât și din județele învecinate.

„SĂPTĂMÂNA PORȚILOR DESCHISE” la Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara vă oferă o serie de activități și informații valoroase despre programele academice, facilitățile, oportunitățile de cercetare din viata campusului. Aprofundați-vă cunoștințele despre specializările din domeniul științelor vieții, interacționați cu cadrele didactice și studenții, explorați laboratoarele și facilitățile tehnologice, și luați parte la prezentări și sesiuni de întrebări și răspunsuri. Este o oportunitate excelentă să vă imaginați viața de student și să vă faceți o idee mai clară despre ce vă așteaptă în viitorul academic.
Fiți curioși, puneți întrebări și nu vă temeți să visați.
Fie că descoperiți pasiuni noi sau confirmați direcții deja existente, această experiență vă poate ghida către drumul vostru în viață.
Dragi liceeni, profitați din plin de această oportunitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Alegerile locale, un coșmar pentru doi șoferi din Timiș

Două mașini s-au ciocnit în urma unui accident rutier neobișnuit. O ună de vot a căzut pe șosea din spatele unei dube. Acccidentul a...

Advertorial electoral | Achiziții suspecte la Primăria Fârdea, penal la penal trage?

O vorbă din bătrâni spune că „corb la corb nu-și scoate ochii” iar noi am putea completa cu penal la penal trage! Adică primărița...

Citește și :