Uniți pentru Andrei!

134

Șase echipe din Timișoara și-au dat mâna pentru un eveniment caritabil. Un mini-turneu de fotbal în sală ce a generat donații de peste 12.000 de lei pentru Andrei Gerber, un binecunoscut suporter al sportului local.

Baschetbaliștii, handbaliștii, rugbiștii, voleibaliștii și suporterii fotbaliștilor au fost actorii principali în turneul de la sala Constantin Jude a cărui miză a fost adunarea de fonduri pentru un caz caritabil. Iar după cele trei ore ale evenimentului eforturile sportivilor și-au arătat roadele: mai bine de 12.000 de lei adunați. Beneficiarul este tânărul suporter Andrei Gerber aflat într-un cărucior cu rotile.

Biletele vândute, sumele donate de echipe, precum și licitațiile pentru tricourile oferite, tablouri și mingi cu autografe au adus cei 11.200 de lei și 300 de euro de lei ce merg direct la tânărul suporter ce suferă de un handicap locomotor.

Inițiatoarea evenimentului a fost secția de baschet a SCM-ului. Baschetbaliștilor li s-au adăugat vecinii de la BC Timba, suporterii de la ASU Poli, voleibaliștii de CSU UVT și colegii de club SCM Politehnica și SCM Saracens. Rugbiștii aveau să câștige turneul, după 4-1 cu handbaliștii în marea finală.

”Le mulțumesc foarte mult  pentru organizare. Nu mă așteptăm să vină atâtea echipe, le mulțumesc că au venit. Banii mă vor ajuta foarte mult pentru cărucior”, a declarat entuziasmat Andrei Gerber.

 

LĂSAȚI UN MESAJ