Unicul parc de aventură din județul Timiș se deschide duminică!

1384

Nădrăgenii dornici de adrenalină se vor putea bucura de la sfârșitul acestei săptămâni de parcul de aventură din pădurea care străjuiește localitatea, construit anul trecut. El va fi deschis oficial duminică, 29 iulie, programul orar fiind 11 – 17.

Acesta este unic în judeţul Timiş și a fost realizat pe o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi, la altitudine, în Poiana Negri, pe o culme ce străjuieşte strada Padeşului.

“Am urgentat cât am putut deschiderea parcului, pentru că este vacanță și mulți tineri sunt acasă. Au acum o modalitatea de a-și consuma energia pe traseele realizate. Așteptăm și turiștii să vină să ne viziteze, astfel că ei se pot ghida după un traseu marcat cu săgeți. De la parcarea amenajată, mai sunt doar vreo 200 de metri de mers pe jos. Parcul va fi deschis doar în zilele de weekend, sâmbăta și duminica, între orele 11 – 17, iar intarea este gratuită”, ne-a spus Liviu Muntean, primarul Nădragului.

O firmă specializată din Braşov a amenajat acolo şase trasee de diverse grade de dificultate, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, cu 64 de elemente suspendate – căţărători, traversări, platforme, săritoare şi tiroliene.

Tot în baza acestui proiect, finanţat de la bugetul local, s-au achiziţionat 40 de echipamente profesionale, care vor oferi siguranţă celor care se aventurează în parc. Investiţia s-a ridicat la valoarea de 250.000 lei.

sursa – redesteptarea.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ