Unicredit Bank a deschis o nouă sucursală pentru timișoreni, în ansamblul mixt Iulius Town

661

UniCredit Bank a inaugurat, în ansamblul Iulius Town, o nouă sucursală bancară pentru clienţii săi din Timişoara. Aceasta este situată la etajul întâi al clădirii de birouri United Business Center 3 (UBC 3), în proximitatea parcului Iulius Gardens şi a Iulius Mall.

„Prin lansarea noii sucursale din cadrul ansamblului Iulius Town aducem și în Timișoara un nou model de deservire a clienților, care implică soluții dintre cele mai moderne de interacțiune digitală cu banca, dar și o experiență cât mai placută, rapidă și asistență acordată personal clienților. Poziționarea în cadrul ansamblului de birouri Iulius Town oferă proximitate și un spațiu primitor, prietenos”a declarat Septimiu Postelnicu, Vicepreședinte Executiv al Diviziei de Retail UniCredit Bank.

În noul spațiu, UniCredit pune la dispoziția clienților săi persoane fizice, corporate sau clienți de leasing numeroase îmbunătățiri, printre care se numără consultanță personalizată oferită încă de la intrare pentru orientarea către punctele de interes, optimizarea fluxului de clienți prin sisteme automatizate și spații dedicate de discuție, cu soluții mobile de banking. Pentru o eficientizare a timpului petrecut în sucursală, clienții pot alege, încă de la intrare, să apeleze la un consultant pentru direcționare către ghișeul potrivit și/sau să utilizeze sistemul digital de tichete de ordine.

De asemenea, există spații special amenajate unde sunt disponibile tablete cu acces la internet, pe care clienții le pot folosi în scop personal pe durata de așteptare. O altă noutate a noii sucursale este reprezentată de sistemul de feedback digital, direct corelat cu serviciile accesate, prin care poate fi monitorizat în timp real nivelul de satisfacție al clienților.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană puternică, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, oferind bazei de 26 milioane de clienţi o reţea unică vest-, central- şi est-europeană. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Solutions.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.