Unde vor timişorenii să se ridice sala polivalenă? Primarul face sondaj pe Facebook…

273

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, vrea să ştie unde vor timişorenii să se ridice sala polivalentă de 16.000 de locuri, asumată ca investiţie de Compania Naţională de Investiţii. Pentru a afla răspunsul edilul şef a lansat, sâmbătă, aşa cum ne-a obişnuit deja, un sondaj pe Facebook.

Sondajul a apărut după ce la nivelul Consiliului Judeţean Timiş s-a discuctat oportunitatea construirii sălii la Giroc şi nu în zona stadionului Dan Păltinişanu, aşa cum doreşte Robu.

Iată mesajul edilului şef:

“SONDAJ PRIVIND AMPLASAMENTUL SĂLII POLIVALENTE DE 16 000 DE LOCURI A TIMIȘOAREI

1. Dați Like și Share dacă susțineți realizarea Sălii Polivalente de 16 000 de locuri a Timișoarei, ÎN TIMIȘOARA (!!!), în campusul sportiv din vecinătatea stadionului „Dan Păltinișanu”, unde ea are teren rezervat prin masterplanul Timișoarei

2. Postați textul „Dislike. Vreau ca Sala Polivalentă de 16 000 de locuri a Timișoarei să fie… în comuna Giroc!”

Stimați timișoreni, știți bine că încă de la începutul primului meu mandat de Primar, am făcut diligențe pentru ca Timișoara să ajungă să aibă o mare sală polivalentă. Pe parcurs, v-am ținut la curent cu progresele făcute -progrese mici, dar… progrese: acceptarea obiectivului pe lista sinteză de investiții a Companiei Naționale de Investiții, planificarea execuției obiectivului în 2017-2018, cu asigurarea finanțării guvernamentale în cadrul unui program pilot cuprinzând orașele Timișoara și Iași.

Ei bine, lucrurile erau intrate în linie dreaptă, anul 2017 a sosit și ar trebui să se treacă la treabă. Nu se trece, însă, pentru că PSD, prin liderii săi -precizez asta pentru că sunt convins că membrii simpli și simpatizanții gândesc altfel și îmi sunt alături, iubind Timișoara, ca și mine!- vor să schimbe amplasamentul, spulberând tot conceptul de dezvoltare a infrastructurii pentru sport a Timișoarei, concept elaborat de mari specialiști români și germani -aceștia din urmă sunt proiectanții, printre altele, a celebrului stadion Allianz Arena din Munchen și a stadioanelor ce tocmai se construiesc în Quatar pt. Campionatul Mondial din 2022!-.

Concret: în loc ca sala să fie construită în Timișoara, în uriașul spațiu liber rezervat de Primărie sportului în vecinătatea stadionului „Dan Păltinișanu”, cuprins între Baza Sportivă nr. 2 a Politehnicii, fosta linie de cale ferată uzinală, Bd. Liviu Rebreanu și Clubul Heaven, unde există utilități, artere cu 4 benzi de jur împrejur (Podeanu, Vidrighin, Rebreanu, Arieș, Cluj, FC Ripensia), transport în comun (multiple linii de tramvai, autobuz și troleibuz), etc., etc., PSD dorește ca sala să fie construită în comuna Giroc (!!!). Sau poate nu vrea, poate de fapt nu vrea să fie construită deloc și doar creează diversiunea amplasamentului, știind că eu și noi toți cei ce iubim Timișoara nu vom accepta o asemenea inepție și-atunci se are o scuză! Mă opresc aici, deși, pe speță există muniție grea, chiar foarte grea…”

LĂSAȚI UN MESAJ