Unde sunt suspendate cursurile în Timiș, din cauza gripei

45

Tot mai multe unități de învățământ din județul Timiș solicit suspendarea cursurilor pentru una sau mai multe clase, din cauza numărului mare de elevi bolnavi de gripă. Astfel, miecuri, Inspectoratul Școlar Timiș a anunțat că au ore suspendate 8 școli și grădinițe.

La Gradinița cu Program Prelungit nr. 22 din Timisoara, sunt suspendate orele la o grupă, în perioada 25 – 27 februarie. Sunt afectați 30 de copii, din care trei sunt bolnavi.

La Grădinița din Giroc a fost solicitată oprirea orelor la două grupe, unde sunt înscriși 57 de micuți, din care 6 au gripă. Nu vor merge la grădiniță până joi inclusiv.

Scoala Gimnazială nr. 24 din Timisoara are blocate orele, toată săptămâna, la o clasă unde sunt 3 cazuri de gripă, din totalul de 25 de elevi.

Aceeași situație este și la Liceul Teoretic „Jean Louis Calderon” din Timișoara, dar aici nu merg la școală elevii unei clase până joi.

Nici cei 16 elevi ai clasei a II-a din școala din Remetea Mare nu merg la școală în această săptămână. 3 dintre ei s-au îmbolnăvit.

Grupa mijlocie a Gradiniței cu Program Prelungit nr 3 din Timișoara a anunțat că sunt 4 copii care au gripă, așa că se supendă programul până joi inclusiv.

Câte trei cazuri de gripă au fost înregistrate și la Școala Gimnazială nr. 2 din Timișoara și la Școala Gimnazială din Săcălaz. Conducerea acestor două unitți de învățământ așteaptă, miercuri, controlul de la DSP și apoi vor decide suspendarea cursurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ