”Unde stă regele Soare, nu e noroiul şi mizeria asta!” Noroi, în loc de parcări, în Capitala Europeană a Culturii. Foto

441

„Am realizat mii de locuri de parcare!” – este o declaraţie cu care ne-a obişnuit deja primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Însă nu doar zona centrală şi cartierul Soarelui sunt importante pentru cetăţeni. Cele mai multe zone din oraș sunt uitate de autorităţi, iar în sezonul rece, terenurile unde îşi lasă oamenii mașinile devin adevărate mlaştini.

Un timişorean a vrut să atragă atenţia autorităţilor faţă de situaţia de lângă Piaţa Verde, din zona Calea Aradului. Acesta a postat mai multe fotografii cu următoarea descriere, pe facebook:

„Piaţa Verde în Capitala Culturală (medievală) 2021 !!!! Sunt sigur că în cartierul Soarelui, în SUD, unde stă regele Soare, nu este noroiul şi mizeria asta, aşa cum este zona central-nordică a oraşului. Poate acolo vin turiştii în 2021 şi nu aici unde sunt majoritatea obiectivelor şi magazinelor.”

Din fotografii se poate vedea cum „parcarea” de lângă piaţa agroalimentară este de pământ, care s-a transformat în noroi. O baltă imensă tronează aici, iar mizeria ajunge foarte uşor şi pe trotuar, afectând chiar și pietonii, nu doar şoferii.

LĂSAȚI UN MESAJ