0.1 C
Timișoara
joi 22 februarie 2024

Un vechi liberal din Timiș este noul secretar general al PNL!

Potrivit unei decizii luate de vechii liberali în Biroul Politic Național al partidului, Cristian Bușoi este noul secretar general al PNL. De precizat că postul de secretar general al PNL le revine liberalilor potrivit protocolului de fuziune scrie hotweek.ro.

Cristian Bușoi deține și funcția de președinte interimar al PNL București. Votul pentru desemnarea lui Bușoi ca secretar general al PNL a fost de 25 la 2. Un vot formal, care să consființească decizia este așteptat în ședina BPN al PNL.

Surse din vechiul PNL susțin că decizia ar putea fi contestată de tabăra lui Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, care ar contesta votul pe motiv că s-ar fi desfășurat nestatutar.

Sursa: hotweek.ro

Alte subiecte :

Guvernul Ciolacu&PNL bagă mâna până la cot în banii Timișoarei

Guvernul Ciolacu&PNL bagă mâna până la cot în banii Timișoarei. Fiecare leu reținut în București înseamnă un leu furat din orașului nostru. Semnează petiția....

Ritivoiu nu-l iartă pe Nica! Bătălia pe banii primarilor din Timiș se ascute | VIDEO

În ianuarie, prefectul Mihai Ritivoiu a atacat în contencios administrativ hotărârile privind repartizarea sumelor din fondul pus la dispozitia instituției si a celor defalcate...

Citește și :