Un turist român care și-a pierdut nevasta la Cannes i-a smuls părul din cap unui polițist și altuia i-a rupt un dinte

226

Un turist român care și-a pierdut nevasta la Cannes i-a smuls părul din cap unui polițist și altuia i-a rupt un dinte. Marți a fost deja judeat și condamnat, la două zile după bătaie.

O seară cu mult alcool s-a sfârșit cum nu se poate mai prost pentru un turist român care petrecea câteva zile de vacanță pe Coasta de Azur, la Cannes. Turistul, în vârstă de 28 de ani, a intrat la sfârșitul zilei de duminică într-un bar, cu soția sa, pentru a se bucura de clipele frumoase din orașul Festivalurilor, scrie Nice Matin.

După ce au consumat mai multe băuturi, cuplul a părăsit barul, îndreptându-se spre Croisette. Acolo, tânărul român și-a pierdut din ochi soția și a intra în panică.

Un șofer care i-a obsrvat comportamentul ciudat a oprit mașina și a încercat să afle ce se întâmplă cu românul. Numai că acesta a lovit cu o geantă geamul autovehiculului și l-a spart.

A fost momentul în care au apărut doi polițiști, dar, în loc să se liniștească, românul a devenit și mai violent. Astfel, l-a apucat pe unul dintre agenți de păr și i-a smuls mai multe fire din cap. Al doilea polițist care a sărit să-și apere colegul a fot lovit direct în față cu un pumn și a căzut la pământ. Românul l-a mai lovit odată și i-a rupt un dinte.

În cele din urmă, tânărul de 28 de ani a fost pus și el la pământ și arestat, apoi plasat în custodia poliției. Marți, a fost judecat de Curtea Penală din Grasse. Judecătorul a decis ca vacanța românului în Franța să fie prelungită cu 6 luni, pe care însă tânărul le va petrece la închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ