Un saxofonist din vestul țării a murit subit la doar 26 de ani

3204

Saxofonistul arădean Raul Martin a murit în cursul serii de vineri, în jurul ore 23,00. Acesta a suferit un infarct miocardic, iar medicii nu i-au mai putut salva viaţa. Raul Martin avea doar 26 de ani. A absolvit Liceul Adam Muller Guttenbrunn şi mai apoi cursurile Universităţii Aurel Vlaicu din Arad.

Prietenii tânărului sunt şocaţi de vestea primită. Pagina de Facebook a lui Raul s-a umplut cu mesaje de rămas bun.

“Prieten drag, Dumnezeu cu siguranța are un plan mai bun pentru tine. Vei rămâne veșnic in sufletul nostru, al prietenilor tai. Vei fi vântul ce bate puternic, o pasare călătoare ori un fluture care se aseaza pe o floare. Vei rămâne un om drag,plin de viața și mereu zâmbitor in aminirea noastră. Odihnește-te in pace!”, a fost mesajul postat de Gabriela Matei.

“Nu pot sa cred ca ai plecat … tu care mereu ai știut sa aduci zâmbetul pe fata tuturor, tu care ai fost plin de viața … am rămas fără cuvinte ! Vei rămâne mereu in sufletele noastre ! Drum lin către cer !
Dumnezeu sa aibe grija de sufletul tău, sa te ierte și sa te odihneasca in pace, prieten drag!”, a scris Roxana Suciu.

Lui Raul Martin îi fusese descoperită o problemă la inimă şi urma ca marţi să meargă la Timişioara pentru mai multe investigaţii. Din păcate inima lui a cedat.

sursa – ziardearad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ