Un tânăr de 19 ani a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate: un mort și doi răniți

115

Un grav accident rutier a avut loc duminică seară în Bistrița-Năsăud. O mașină condusă de un tânăr de 19 ani, care avea permis de o lună, a intrat într-un stâlp de electricitate. Unul dintre tinerii din autoturism a murit.

Accidentul a avut loc duminică seara pe DJ 172 E. Conform polițiștilor, tânărul de 19 ani din Sângeorz-Băi, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Leșu-Ilva Mică, „pe fondul lipsei de experiență și a neadaptării vitezei la condițiile de trafic, într-o succesiune de curbe, ar fi pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate de la marginea părții carosabile”.

În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr de 21 de ani, rănirea gravă a unui tânăr 19 ani și rănirea ușoară a altui tânăr de 16 de ani, toți din Sângeorz-Băi. Răniții au fost transportați la spital, transmite Mediafax.

Șoferul și un alt pasager din mașină, în vârstă de 19 ani, au refuzat transportul la spital. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

„Tânărul ar fi obținut permisul de conducere de aproximativ o lună de zile”, a informat IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ