Un student își amenință profesorul cu moartea: „Ai grijă cum te uiți pe temele alea. Îți tai capul cu acest cuțit de cinci kile” VIDEO

137
sursa foto: bzi.ro

O înregistrare șocantă transmisă de un student al Facultății de Informatică din Iași, unuia dintre profesorii săi, a devenit virală. Tânărul își amenință profesorul cu moartea, după un examen. Filmarea a ajuns  și la oamenii legii și a fost deschisă o anchetă relatează Bună Ziua Iași.

„Sunt un student nedreptățit al profesorului drd. Abel-Albert Policiuc. Acesta este un mesaj pentru tine, după examenul la Statistică! Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile…, în m… m…! Ai grijă cum te uiți pe temele alea! Știi cum îți taie capul acest obiect?!”, transmite, brutal și senin, tânărul Cerbu. Decanul Facultății de Informatică a demarat o anchetă și a propus exmatricularea studentului.

O reacție a venit și din partea profesorului Abel-Albert Policiuc.:„Din filmare, probabil că acesta este un fost student de-al meu. Voi analiza situația, pentru a stabili cum voi proceda. Din ce-mi amintesc, nu am avut conflicte sau nemulțumiri venite din partea studenților mei”, a spus drd. Abel-Albert Policiuc, care face parte din personalul didactic asociat al Facultății de Informatică din Iași, potrivit Bună Ziua Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ