Un strop de sânge pentru Viață. Apel de suflet

85

Biroul de presă al nou înființatului partid Pro România filiala Timiș face un apel de suflet bănățenilor ce doresc să ajute necondiționat. Sunt așteptați cu drag cei ce ar dori să „piardă” un sfert de oră pentru a ajuta o viață.

”Donați Viață! Ajutați-ne ca să putem ajuta!” este campania de donare de sânge pe care Pro România Timiș o inițiază în 5 decembrie 2018, la Timișoara. Campania, care va continua și pe parcursul anului viitor, are un scop dublu: cel mai esențial este acela de a dona sânge pentru bolnavii pentru care o picătură face diferența între viață și moarte. Cu toate acestea, de cele mai multe ori ne gândim să donăm sânge doar atunci când cineva drag are nevoie sau când auzim despre o situație limită.

Și pentru că se apropie Crăciunul, membrii Partidului Pro România Timiș doresc să aducă puțină bucurie și unora dintre cei mai năpăstuiți de soartă. Astfel, cu bonurile obținute în urma campaniei de donare vor fi cumpărate alimente pentru câteva familii cu o situație materială precară.

”Așteptăm cât mai multi timișoreni să se alăture campaniei partidului în 5 decembrie, cu începere de la ora 9,30, la sediul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara ( lângă Spitalul Județean ), situat pe strada Martir Marius Ciopec, nr 1. Numai impreună putem ajuta! Donați viață! Ajutați-ne ca să putem ajuta!”, au transmis membrii Pro România.

LĂSAȚI UN MESAJ