Un stadion pentru rușinea liderilor administrației locale. Arena ,,Dan Păltinișanu” stă să se prăbușească!

564

„Bătrânul” stadion „Dan Păltinișanu” din Timișoara se află într-o stare accentuată de degradare. Ultimele imagini publicate sunt dezolante pentru suflarea fotbalistică din Banat.

Pagina de Facebook a lui ASU Poli, locul 2 în clasamentul ligii secunde, a publicat astăzi o serie de imagini surprinse recent pe „Dan Păltinișanu”. Fotografiile întregesc un peisaj sumbru: scaunele și treptele din interiorul arenei au început să se dezintegreze!

„Astăzi am fost purtați ca într-o transă spre locul unde s-au vărsat lacrimi de-a lungul anilor pentru culorile alb și violet, unde s-a stat tot timpul demn și drept, unde s-a oferit de fiecare dată maximum pentru Poli.

Astăzi se scurg din nou lacrimi în acest loc și nu pentru că revedem scenariile când marile rivale erau răspuse pe gazon ci pentru simplul fapt că bătrânul stadion «Dan Păltinișanu» se degradează pe zi ce trece. Timișoara fotbalistică merită mai mult!”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de facebook a bănățenilor.

De-a lungul ultimilor ani, reprezentanții Primăriei din Timișoara, în frunte cu fostul edil Nicolae Robu, au promis construirea unei noi arene în oraș. Noul stadion ar fi trebuit să aibă 31.000 de locuri și să fie gata în 2021, însă lucrările nici măcar nu au început.

Actuala arenă din Timișoara a fost construită în 1963 și are 33.000 de locuri.

Sursa: www.gsp.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ