Un spital important din Timișoara își va schimba înfățișarea!

434

Primăria Timișoara va investi 3,7 milioane de lei, de la bugetul local, pentru modernizarea staţiei de abur de la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, dar şi în alte lucrări de infrastructură.

Primarul Nicolae Robu spune că este în derulare procedura de semnare a contractului pentru construcția staţiei de epurare ape uzate, reţelelor de canalizare de incintă şi conexe.

În urmă cu o lună, spitalul a a fost la un pas de a-şi închide porţile din cauza lipsei de fonduri. Situaţia a fost deblocată în urma negocierilor de la Comisia Naţională de Mediere Bucureşti, formată din reprezentanţi ai CNAS, CJAS Timiş, Primăria Timişoara şi ai Spitalului de Boli Infecţioase ‘Victor Babeş’, când s-a convenit semnarea unui nou act adiţional la Contractul de furnizare de servicii medicale.

“Nu ştiu cum se face că parcă proporţional cu dificultăţile pe care le comportă activitatea medicală în acest segment al ei, de boli infecţioase, a fost şi neglijarea acestui spital. Acolo se impun investiţii mari şi le vom face pentru ca standardul să devină unul normal. Noi suntem departe de normalitatea pe care trebuie să o atingem”, a declarat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ