Un sondaj pentru liniștea lui Alin Nica și fericirea lui Robu

98

Deși PNL Timiș este de ceva vreme un adevărat ,,butoi cu pulbere”, din cauza modului în care îi tratează Nica pe mulți primari din județ, conducerea de la București a partidului a cerut realizarea unui sondaj pe teme politice la Timișoara.

Rezultatele sondajului, despre care nimeni nu spune ce casă de sondare l-a realizat, îl dă pe Nicolae Robu drept principal favorit la fotoliul de primar al orașului, respectiv pe Alin Nica la președinția Consiliului Județean Timiș. Datele au fost culese în perioada 5-10 noiembrie 2022. Conform sondajului telefonic, 66% dintre respondenți consideră că la Timișoara situația nu e una bună și doar 25% că e mai bine. Dacă ar fi alegeri, 30% dintre cei intervievați ar vota cu PNL, 22% cu PSD și 20% cu USR.


În privința candidatului la primărie, sondajul PNL în promovează, firește, pe Nicolae Robu, care e cotat cu 40% din voturi, în timp ce Dominic Fritz are 21%.
Cât despre alegerile pentru șefia consiliului județean, au fost prevăzute două scenarii. În primul, Alin Nica ar obține 52% din voturi, față de 20% Alfred Simonis de la PSD, iar în al doilea tot Alin Nica ar obține 48% față de 25% Sorin Grindeanu. În ambele sondaje, Cristian Moș de la USR e cotat cu 18% din voturi.

LĂSAȚI UN MESAJ