13.6 C
Timișoara
vineri 23 februarie 2024

Un șofer român a fost bătut și ameninţat cu moartea în Europa

Un şofer român de TIR a fost bătut de patronii pentru care lucra, în Spania. Aceştia, trei fraţi, l-au ameninţat cu moartea, dacă face plângere la Poliţie. Românul a ajuns însă în faţa agenţilor şi le-a spus totul.

Tânărul şofer de TIR român Sakke Gb, cunoscut în lumea camionagiilor pentru vlogul sou dedicat camioanelor, a fost victima patronilor pentru care lucra, în Spania. Aşa susţine Truckerboy, un coleg şi prieten român, şi el vloger cu tematică similară.

„Din pacate si in tari din vest patronii din transport se cred mai presus de orice.
Colegul Sakke GB tocmai a fost batut de 3 frati spanioli ce detin o firma de transport in zona Toledo dupa o discutie banala la sediul firmei. Totodata a fost amenintat cu moartea el si familia acestuia daca se va duce la politie sa reclame. I-au fost luate cheile de la casa, masina, telefonul.
Momentan colegul nostru este la spital iar politia a fost anuntata.

Am mai spus-o de multe ori ca industria asta este o jungla si niciun regulament sau vreo lege nu o poate controla iar cei care fac cele mai mari sacrificii sunt soferii. Plecati cu zilele, saptamanile sau lunile de acasa, pe salarii de cacat, conditii de munca jalnice, vanati de toata lumea pentru orice greseala si considerati proprietatea unor patroni lipsiti de orice scrupule.”, a povestit Truckerboy.
Sursa: observator.tv

Alte subiecte :

Lupul polar

La ora la care scriem aceste rânduri o întreagă planetă știe că Alexei Navalnîi a încetat din viață la închisoarea „Lupul polar” , situată...

Un nou palat istoric al Timișoarei a fost renovat și arată splendid acum

Una dintre clădirile de referință ale Timișoarei, Palatul Ciobanu, este prima care a îmbrățișat tema țăranului român, dar și ultima care a fost ridicată...

Citește și :