15.7 C
Timișoara
vineri 24 mai 2024

Un sirian a fost prins tocmai în Cărpiniș! Alți doi kosovari și un albanez, găsiți la Oravița, în buruieni…

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Oraviţa şi S.P.F. Jimbolia au depistat patru cetăţeni străini (doi cetăţeni din Kosovo, un albanez şi un sirian) care au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România.

În data de 27 septembrie 2016, în jurul orei 19.30, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F Oraviţa, judeţul Caraş-Severin, în cooperare cu poliţişti de la Secţia 8 Poliţia Oraviţa, au depistat în vegetaţia de la marginea localităţii Mercina, judeţul Caraş-Severin, în apropierea frontierei cu Serbia, trei persoane de sex masculin care nu îşi justificau prezenţa în zonă.
migranti-4-oravitaPersoanele au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Oraviţa pentru continuarea cercetărilor.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că doi dintre ei sunt cetăţeni kosovari şi unul albanez,  cu vârste cuprinse între 23 şi 30 de ani. La cercetări, aceştia au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, cu intenţia de a ajunge în Germania.

Şi poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Jimbolia, au depistat în localitatea Cărpiniş, judeţul Timiş, un cetăţean sirian, care nu îşi justifica prezenţa în zonă. Acesta a declarat că este din Siria, are 16 ani şi a solicitat azil în România, urmând a fi predat Centrului de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :