„Un sfert de veac în slujba comunităţii timişene”! Aniversare de suflet la Consiliul Judeţean Timiş-VIDEO

415

Astăzi, la CJT are loc un eveniment deosebit. Se sărbătoresc 25 de ani de când există Consiliul Judeţean în structura actuală. De altfel, chiar tema întâlnirii este, „un sfert de veac în slujba comunităţii timişene”.

Sala multifuncţională a CJT a fost arhiplină, inclusiv la balcon nu se mai găsea nici un loc. Invitaţii de onoare au fost cei 7 preşedinţi care au ocupat, de-a lungul timpului, funcţia de preşedinte: Viorel Coifan, primul lider al CJT, urmat de Ilie Sârbu, care a îndeplinit un mandat destul de scurt, Dan Ioan Şipoş, Constantin Ostaficiuc, Titu Bojin, Sorin Grindeanu care, după jumătate de an, a plecat pentru a prelua funcţia de premier al României, şi actualul preşedinte, Călin Dobra.

Premierul Sorin Grindeanu a ţinut să participe la această sărbătoare de suflet. Ilie Sârbu şi Dan Şipoş au transmis mesajele lor, dar nu au putut fi prezenţi.

Invitaţi de onoare a fost o delegaţii din Serbia şi Ungaria, dar şi înalte feţe bisericeşti.

Sala a fost plină de vicepreşedinţi, foşti şi actuali, parlamentari de Timiş, din tot spectrul politic, precum şi funcţionari ai consiliului.

Mesajul general care se desprinde din discursurile ţinute de la tribună a fost că politicienii trebuie să fie în slujba comunităţii, lăsând la o parte interesele de partid.

LĂSAȚI UN MESAJ