Un român oferă recompensă o mașină celui care îi aduce cățelul înapoi

208

Un bărbat din Bârlad oferă un Audi TT celui care îi aduce înapoi câinele pierdut la gară. Recompensa e oferită pe un grup de pe Facebook, după ce bârlădeanu nu a reuşit să îşi mai găsească animalul, pierdut de două zile.

Iată oferta postată pe un grup de socializare din Bârlad: „Pierdut câine zona Gării, (fast food La Misu) acum 10 minute! Cine l-a luat este rugat să-l aducă înapoi, ofer recompensã 400 euro sau o masină la cheie.”, a sunat prima postare, chiar în noaptea în care s-a pierdut căţelul, conform Vremea Nouă.

A doua ofertă a venit însoţită de o fotografie a maşinii care e oferită: „Fac ultimul apel către acea persoană care mi-a luat câinele din zona Gării ( fast food La Misu) în intervalul orar 00:35 – 00:55 aseară.  Mi-au sărit în ajutor peste 100 de persoane, au distribuit peste 500 de persoane! Oricine ai fi promit de fatã cu atâta lume cã nu-ti fac nimic, vreau doar câinele înapoi. Zi-mi ce vrei, bani sau ce vrei, o masinã? Îti las masina asta în orice parcare vrei tu, cu cheia în contact, sau îti bag bani în cont! Dar te rog dã-mi cainele înapoi!!
Nu vei putea sã-l întelegi niciodatã, daca nu-i crescut de tine si daca nu iubesti animalele!”,
 a postat proprietarul pe grupul de pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ