Un primar din Timiș, care are și funcția de vicepreşedinte PSD, cere demisia lui Dragnea. Foto

760

Paharele PSD-ului par să se umple cu apă şi ultimele picături dau pe afară! Un primar PSD, care este şi vicepreşedinte al partdiului, din Timiş, cere demisia preşedintelui Liviu Dragnea.

Sabin Bociu, primar în Jebel de 18 ani şi de 20 de ani social – democrat, a postat pe Facebook un manifest împotriva actualei conduceri PSD.

„Sunt membru al Partidului Social-Democrat de 20 de ani, cred în valorile stângii, dar nu mă alătur grupului de sinucigași politici și dezavuez deciziile CExN! Trăiesc cu speranța că sunt mulți colegi ce gândesc la fel ca mine și că PSD va realiza că Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului și a țării, iar PSD, în plenitudinea sa, să se apropie din nou de idealurile românilor”, a scris Bociu pe Facebook.

Imediat, susţinătorii lui Liviu Dragnea i-au dat replica. Aceştia au amintit de o vizită a lui Dragnea la Jebel, iar atunci primarul părea feririct de oaspeţi.

„Este o onoare pentru noi, pentru localitatea noastră, să avem alături o personalitate ca domnul Liviu Dragnea, care ne-a fost întotdeauna alături și fiți convinși că ne va fi alături și în continuare…”, ar fi spus primarul comunei Jebel, Sabin Bociu, în urmă cu 2 ani.

Declaraţia fost făcută publică de Adrian Negoiţă, secretar executiv PSD Timiş.

„În calitate de secretar executiv al PSD Timiș am o întrebare retorică: când a mințit dl. Bociu, când era disperat să îl primească pe Liviu Dragnea în comună sau mai nou când s-a trezit năpădit de principii și valori?”, a mai scris Negoiţă pe Facebook.

Iată că diferenţele de valori şi opinii încept să creeze probleme pentru PSD. Rămâne de văzut ce atitudine vor lua mai marii partidului.

Update: Susţinere pentru primarul rebel din Jebel

Unii membri PSD sar în sprijinul primarului din Jebel, Sabin Bociu, care nu s-a sfiit să ceară demisia lui Liviu Dragnea. După ce a postat pe Facerbook, acesta a avut parte de critici, dar iată că şi de susţinere de la unii colegi de partid.

„Îl cunosc pe Sabin Bociu de multă vreme, iar datorită acestui lucru îmi permit să nu pun la îndoială calităţile pe care le are. Cu atât mai mult principiile sale şi faptul că mereu spune ce gândeşte. Sabin Bociu este unul dintre cei mai vechi şi performanţi primari pe care PSD Timiş îi are. Faptul că afirmă răspicat, aşa cum ne-a obişnuit, ceea ce crede nu este o supriză şi nici un lucru rău. Este dovada clară că suntem membrii unui partid viu, în care democraţia încă are loc. Atacurile unor colegi la adresa unui primar care este un stâlp al acestui partid nu fac bine, ele dovedesc slăbiciuni de care trebuie să ne debarasăm”, a scris pe Facebook Adrian Pau, deputat PSD Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ