20 C
Timișoara
vineri 31 mai 2024

Un primar din Banat boicotează congresul PSD: nu trimitem reprezentanți

Primarul Luca Mălăiescu, cel care este și liderul PSD de pe Valea Bistrei, a declarat că boicotează congresul PSD de astăzi și că organizația de pe Valea Bistrei nu va trimite reprezentanți la congres.

Primarul din Oţelu Roşu, Luca Mălăiescu a fost cel care a dat tonul nemulţumirilor, neînţelegând pe ce criterii s-au împărţit mandatele de delegaţi la congres. Spre exemplu, PSD Oţelu Roşu, una dintre cele mai puternice organizaţii social-democrate din judeţ, a primit doar două mandate, ca şi Oraviţa, iar Moldova Nouă unul singur, la fel ca o organizaţie comunală. În semn de protest, Mălăiescu a mărturisit în cadrul conferinţei că în condiţiile date nu va participa la congres, scrie Argument CS.

După conferinţa judeţeană, Mălăiescu a fost sunat şi a primit mesaje de susţinere din partea altor preşedinţi de organizaţii, în special comunale, care nu au avut curajul să se exprime, precum edilul-şef din Oţelu Roşu.

„E adevărat că sunt nemulțumit, am primit doar două locuri din aproape 80. Avem aproape 1.300 de membri de partid cu carnet şi ne-a trebuit opt ani să constituim o organizaţie puternică. Din acest punct de vedere, consider că meritam mai mult. Nu ştiu ce criterii au stat la baza acestor desemnări, dar oricare ar fi fost, e clar că nu au ţinut de realitate. Am cedat locurile noastre în favoarea Reșiței”, a mărturisit Luca Mălăiescu pentru Argument CS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :