13.1 C
Timișoara
sâmbătă 24 februarie 2024

Un polițist timișorean s-a rănit cu arma din dotare! A sunat imediat la 112 pentru a cere asistență medicală

Un polițist din Timișoiara, în vâstă de 21 de ani, s-a împușcat în faţă cu arma din dotare, din greşeală, apoi a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutor.

Polițiștii din Timiș au fost sesizați, în această dimineața, de medicii Spitalului Judeţean de Urgențe Timișoara, cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care se afla pe strada Torontalului din Timișoara, a solicitat sprijinul ambulanței, întrucât prezenta leziuni la nivelul feței.

Polițiștii deplasați la spital au constatat că este vorba despre un polițist, care și-ar fi provocat leziunile cu arma din dotare.

 

În continuare, se fac cercetări pentru stabilirea cauzelelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

„La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii din Timiș au fost sesizați de către medicii Spitalului de Urgențe Timișoara, cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care se afla pe strada Torontalului din Timișoara, a solicitat sprijinul ambulanței, întrucât prezenta leziuni la nivelul feței.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la spital, constatând faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un polițist, care și-ar fi provocat leziunile cu arma din dotare.

În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Sursa: https://www.antena3.ro/

Alte subiecte :

Citește și :