14.1 C
Timișoara
sâmbătă 18 mai 2024

Un polițist a refuzat o mită de 800 de euro de la un bărbat care a vrut sa scape de dosar penal

UPDATE: Cei 800 de euro trebuia să o scape pe concubine suspectului, potrivit poliției. „Banii ar fi trebui să-l înduplece pe agent să nu dispună măsurile necesare privind tragerea la răspundere penală a concubinei sale, cercetată într-un dosar penal. Ca urmare a ofertei primite, în data de 15.07.2019, polițistul a formulat denunț la Serviciul Județean Anticorupție Timiș, fiind sesizată unitatea de parchet competentă. În fapt, în urma unei înțelegeri prestabilite pe care bărbatul a avut-o cu concubina sa, aceștia au hotărât să îi remită polițistului, anchetator în dosarul penal respectiv, 800 de euro, pentru a o exonera pe aceasta de răspundere penală. Suma de bani a fost găsită în interiorul autoturismului unde bărbatul s-a întâlnit și a discutat cu agentul de poliție și căruia i-a oferit și remis această sumă, cu titlu de mită”, a transmis DGA.
Un bărbat și o femeie au fost prinți, în flagrant, de ofițerii de la Direcția Generală Anticorupție, tocmai în momentul când încercau să ofere unui polițist 800 de euro, șpagă, pentru a scăpa de un dosar.
Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni. Se pare că cei doi suspecți au încercat să vândă o armă veche, într-o piață din Timișoara. Agenții au observat că printre vechituri, pe tarabă, se află și un pistol.  Arma a fost confiscată, iar pe numele suspecților a fost întocmit un dosar penal. Pentru a scăpa de dosar, bărbatul i-a oferit polițistului în schimb 800 de euro. Soții care au încercat să scape de dosarul penal oferind bani polițistului, vor fi cercetat acum și pentru dare de mită. Aceștia au fost duși la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș pentru audieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :