22.7 C
Timișoara
joi 30 mai 2024

Un parlamentar de Timiș este dispus să candideze pentru șefia partidului!

În contextul tensiunilor din USR, Cătălin Drulă s-a arătat dispus să preia președinția partidului, în cazul în care actualul lider, Dacian Cioloș, demisionează.

Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, și-a anunțat intenția de a prelua șefia USR, dacă Dacian Cioloș își va da demisia. Declarația vine în contextul tensiunilor din partid.

Într-o intervenție în timpul emisiunii Special B1 de la B1TV, prezentată de Nadia Ciulin, vicepreședintele USR Cătălin Drulă a declarat, acuzându-l pe Cioloș că dezbină partidul, că „o probă de leadership autentic e să aduni energii, nu să dezbini.” „Dacian Cioloș s-a adaptat mai greu la USR.”, a continuat Drulă.

Modul în care Dacian Cioloș „încearcă să își impună” programul politic este șocant pentru Cătălin Drulă: „A pus în termeni ultimativi această nouă viziune a partidului care s-ar externaliza. A fost destul de șocant acest moment și pentru mine.”

Fostul ministru al Transporturilor a precizat că speră ca „weekendul să fie un sfetnic bun pentru președintele nostru.”

Cătălin Drulă nu-l mai vede pe Cioloș ca pe liderul din 2016 și, „dacă va fi nevoie, voi prelua partidul și îmi voi face datoria”, a mai spus el, vineri seară.

Curg comentariile la postarea de pe Facebook prin care Dacian Cioloș i-a dat o replică acidă lui Dan Barna. Lideri ai partidului, membri sau simpatizanți l-au luat la rost pe președintele USR.

Spre exemplu, președintele USR Vrancea, Liviu Mălureanu, a scris într-un comentariu că Cioloș s-ar manifesta „cu chiloții la vedere”.

„Cu chiloții la vedere. De fapt asta e propunerea lui Dacian pentru USR.”, a comentat Liviu Mălureanu.

O replică scurtă a primit Dacian Cioloș și de la deputatul Emanuel Ungureanu:  „Lasă-ne!”

Deputatul USR de Alba Beniamin Todosiu nu a stat deoparte și a scris: „Încă o epistolă … când ai nevoie de mai mult de 3 rânduri să te justifici înseamnă că ai o problemă.”

Sursa: https://m.dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :