18 C
Timișoara
luni 20 mai 2024

Un nou-născut a fost transportat de urgență cu avionul la București

Un bebeluș de doar o zi, a fost transportat de urgență cu un avion SMURD din Timișoara, la București. Micuțul suferă de o afecțiune cardiacă. El a fost luat în primire de medicii de la Spitalul Marie Curie.

„Echipajul avionului SMURD nr. 1123 a încheiat cu succes o misiune de salvare, ce a constat în transferul unui bebeluș, în vârstă de doar o zi, aflat în stare critică, de la Timișoara la București. Nou-născutul a fost diagnosticat cu o afecțiune cardiacă, fiind necesar transferul acestuia, de urgență, la București. Având în vedere starea bebelușului, a fost solicitat avionul SMURD, care a preluat nou-născutul de la Timișoara și l-a transferat, în mai puțin de 40 de minute, la București, unde a fost predat în grija medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Skłodowska Curie”, a anunţat, într-un comunicat, Inspectoratul General de Aviație al MAI.

Bebelușul a fost transportat marți seară cu avionul SMURD din Timișoara. Micuțul a ajuns la București în 40 de minute.

Sursa: https://observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

FOTO | „ESTETICA RĂTĂCIRII”, expoziția în cadrul căreia foștii elevi ai lui „Cici” devin maeștri. Vernisajul a atras zeci de curioși.

Sâmbătă, 18 aprilie, nu aveai loc să arunci un ac la Galeria Helios. Micul spațiu dedicat artei era plin de lume. Puteai vedea de-opotrivă...

De ce aleg tot mai mulți timișoreni să se mute în zona periurbană a capitalei Banatului

Zona periurbană a marilor oraşe a devenit în ultimii ani o alternativă tentantă pentru cumpărătorii interesaţi să facă o achiziţie, prezentând unele avantaje evidente,...

Citește și :