6.2 C
Timișoara
miercuri 17 aprilie 2024

Un nou început pentru Timiș! Un nou început pentru Jamu Mare! VIDEO

USR Timiș este unul din partidele foarte mobile ce se deplasează mult în teritoriul județului în timpul campaniei electorale. Convinși de adevărul că electoratul este mai ușor de abordat în discuții directe acasă la el și nu doar prin mijloacele clasice ale mass-media, liderii USR au pornit la drum prin sate și comune.

Azi a venit rândul localității Jamu Mare să fie luată la pas de candidații USR, care ar dori un loc pe listele de aleși. De altfel chiar așa a fost intitulat periplul candidaților „Un nou început pentru Timiș! Un nou început pentru Jamu Mare!”

Primar al comunei ar dori să fie Lucian Marius Ababei din partea alianței USR PLUS. După cum a fost descris de colegul său Cristian Moș, de asemenea candidat la șefia Consiliului Județean, acesta pare a fi un lider veritabil, ce ar dori să scoată din starea de amorțire actuală administrația locală.

De făcut ar fi multe. Dar succesul va fi și însumarea echipei din jurul candidatului și a numărul de membri din consiliul local ce vor vota propunerile de hotărâri locale. Locul nu a fost ales întâmplător. Jamul Mare este una din cele mai mari filale din mediul rural din țară. Referitor la posibile alianțe cu alte partide, Cristian Moș a dat explicații despre avantajele și dezavantajele unei astfel de mișcări.

„Ieri a apărut în presă o informație, precum că USR a decis să nu meargă în alianță decât cu PLUS la nivelul județului. Timișul, Timișoara, au arătat în decembrie 1989 că schimbările profunde nu se fac cu jumătăţi de măsură, ci se fac de la temelie. Da, Biroul Județean USR Timiș a votat în unanimitate ca USR să meargă la nivelul județului Timiș doar în alianță cu partenerii noștri PLUS. Spre surprinderea vechii clase politice, USR PLUS nu face alianțe de dragul voturilor. USR PLUS nu ia primari din alte partide, chiar dacă aceștia ne-au curtat. Nu facem asta, de dragul voturilor. USR PLUS este prezent pentru a schimba cu adevărat modul în care se face administrație, modul în care se face politică în România, în Timiș. USR PLUS este aici pentru cursă lungă. Probabil unii vor zice că pe termen scurt avem de pierdut. Dar, din nou, USR PLUS nu vrea să gândească pe termen scurt. USR PLUS nu vrea să facă administrație pe termen scurt. USR PLUS își dorește să facă diferența. USR PLUS își dorește să schimbe ceea ce n-au demonstrat timp de 30 de ani vechile partide. Nu au avut viziune pe termen lung pentru Timiș. USR PLUS este forța politică care va aduce cu adevărat un nou început pentru Timiș”, și-a argumentat punctul de vedere Cristian Moş, candidatul USR Timiş la președinția CJT.

Alături de cei doi a mai luat parte la inedita conferință de presă de pe trotuarul din Jamu Mare și Viviana Ţecu, candidată pe lista Alianței USR PLUS la Consiliul Judeţean Timiş. Și ea a întărit ideea de echipă la conducerea județului dar și la nivelul localităților care vor avea conducere din partea Alianței.

Dânsa a mai adăugat că va fi vocea mamelor din județ. Și ele trebuie să aibe ceva de spus în politică. Și drepturile copiilor trebuie apărate.

De asemenea starea deplorabilă a unor școli, mai cu seamă din mediul rural nu este în conformitate cu cerințele secolului în care trăim. La îndreptarea acestei situații a școlilor neconforme va mai pune Viviana Țecu un accent solid și cu bătaie lungă.

Alte subiecte :

VIDEO: Un cetățean turmentat se dă în spectacol în Complexul Studențesc

Recent, un cetățean turmentat, obișnuit al cartierului, a agasat câțiva studenți. A căutat în tomberoane după mucuri de țigară, și le-a vorbit obscen fetelor...

Siguranța alimentelor și igiena produselor, întru-un seminar de informare organizat de CCIAT | FOTO-VIDEO

Pentru a avea un mediu de afaceri bine informat, la curent cu tot ce e bine de știut în domeniul legislației, Camera de...

Citește și :