Un milion de români aşteptaţi la Operaţiunea Tricolorul, în ziua a 13-a de proteste după Ordonanţa 13

646

Duminică se anunţă un protest de amploare în Capitală, unde sunt aşteptaţi oameni din toată ţara şi chiar unii care au venit special din străinătate pentru eveniment.

„Invitaţi-vă prietenii şi haideţi duminică să facem istorie! Peste 1.000.000 de oameni la Bucureşti”, este anunţul de pe pagina de Facebook Duminică, 12 februarie, toţi românii vin la Bucureşti.

La protestul de duminică se va organiza şi un flashmob în semn de protest faţă de clasa politică actuală, se anunţă pe pagina de Facebook Mobilizare generală într-un MEGA Flashmob!.

Şi tot duminică cei care vor participa la protest sunt rugaţi să vină la ei cu un material roşu, galben sau albastru sau să descarce în telefon imagini în culorile drapelului pentru a crea cel mai mare tricolor uman.

„Tot ceea ce trebuie să faceţi este să veniţi cu un material de culoare: ROŞU, GALBEN sau ALBASTRU + o LANTERNĂ. În ajutorul vostru vom veni cu foi de aceaşi culoare pe care la ora 21:00 ni le vom ridică deasupra capului şi vom lumina cerul în culorile TRICOLORULUI.

Ne vom organiza pe trei sectoare: (cum priveşti spre Guvern)
1. Stânga Palatului Victoria -> ROŞU
2. Centru -> GALBEN
3. Dreapta Palatului Victoria – ALBASTRU”, se arată pe pagină de Facebook Operaţiunea Tricolorul + Revoluţia Luminii.

4 COMENTARII

  1. Să se dea putere președintelui, ca singurul ales direct al poporului, să poată bloca orice lege, Nepromulgand-o, fără să fie obligat ca a 2 a oară să o promulge !

  2. Să fie articol de lege în Constituție,..parlamentarii, să nu poată da legi pt. ei înșiși, de pildă salariile lor să fie pt. totdeauna cât un salariu mediu pe economie, atunci s ar vedea cine e Patriot și cine e lacom,.Cine nu ar fi mulțumit, să nu candideze, să lase pe alții

  3. Propun ca cei care inițiază referendum pt. rezolvarea unui conflict între 2 tabere, să plătească costurile acesteia în cazul că sunt contrazisi de popor,.. de pildă parlamentul cere demiterea președintelui,..dacă poporul susține președintele, atunci să se dizolve parlamentul automat, iar membrii Parlamentului să plătească măcar cu 3 salarii de ale lor,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.