8.1 C
Timișoara
sâmbătă 13 aprilie 2024

Un lider politic local influent vrea să urgenteze demolarea arenei Dan Păltinișanu

Una dintre soluțiile găsite pentru accelerarea proiectului de construcție viitorului stadion este aceea de comasare a demolării actualei arene cu licitația pentru noua construcție.

Social-democratul timișorean Alfred Simonis dorește să convingă Compania Națională de Investiții ca odată cu emiterea hotărârii de Guvern privind indicatorii economici, să se pornească pe plan local la demolare și, în același timp, să înceapă și licitația de construire.

Să încercăm să le facem un paralel și atunci când, practic, demolarea e finalizată, licitația să fie deja câștigată și să putem da ordinul de începere. Altfel, mai pierdem câteva luni de zile. Este un obiectiv extrem de important și acesta, pentru că și din punctul ăsta de vedere al infrastructurii sportive, suntem la pământ. Din păcate, Timișoara și acest capitol a fost lăsată la urmă, dar vina este împărțită de aroganța bucureștenilor, decidenților, dacă doriți, dar și de incompetența și, de asemenea, aroganța politicienilor mărunți pe care i-am trimis la București și care n-a reușit să obțină cu pumnul în masă, dacă e nevoie, proiecte pentru acest județ”, spune președintele PSD Timiș.

Alfred Simonis este de părere că timpul de așteptare pentru apariția noului mare stadion al Timișoarei s-ar scurta cu câteva luni bune.

Sursa: https://www.radiotimisoara.ro/

Alte subiecte :

Citește și :