10.1 C
Timișoara
joi 18 aprilie 2024

Un liberal cunoscut pune tunurile pe ,,baronul”Alin Nica, remarcând bogăția cu care acesta pleacă din fruntea CJT

Alin ,,Nimica” și ,,Donimic” Fritz s-au asociat cu scopul de a-și recaștiga fotoliile de demnitari locali, asta după ce 4 ani s-au bălăcărit în permanență, scrie liberalul Ciprian Bogdan, pe o rețea de socializare.

Acesta mai remarcă, la final, și bogăția apreciabilă din declarațiile de avere ale ,,încă președintelui CJT.

„Epopeea candidaturii lui Alin Nica la sefia CJ Timis si-a gasit sfarsitul la Forta Dreptei. Aici Nica se reintalneste cu Ludovic Orban pe care, cu nici 3 ani in urma, il critica vehement si se lepada de el facand ochi dulci „echipei castigatoare” a lui Florin Catu.

Tot la Forta dereptei Nica se reintalneste cu Claudiu Chira (presedinte Forta Dreptei Timis) trimis in Parlament de PNL Timis in urma unor scamatorii politice facute de nimeni altul decat Alin Nica. La nici 6 luni de la intrarea in Parlamentul Romaniei Chira paraseste PNL Timis in urma unui conflict cu Nica semnaland public faptul ca Nica a sabotat campania electorala a lui Nicolae Robu cu scopul ca acesta sa piarda alegerile si Nica sa devina presedinte PNL Timis.

Forta Dreptei are o alianta electorala cu USR in consecinta Nica va merge brat la brat in alegerile locale cu Dominic Fritz cel pe care 4 ani de zile l-a criticat vehement pentru proasta administrare a Timisoarei.

Alin „Nimica” si „Donimic” Fritz au acum ocazia sa se victimizeze impreuna si sa ne povesteasca ce nu au reusit ei sa faca la Consiliul Judetean si la Primarie!

Nica nu e nici pe departe vreun cavaler al dreptei banatene ci mai degraba un baron local cu talente de balerin politic si cu o declaratie de avere care face sa crape de invidie pana si cei mai de lux bugetari ai aceatei tari!”

Alte subiecte :

Tot mai mulți medici din ambulatoriile bănățene intră în grevă japoneză. Ce îi nemulțumește pe sindicaliști?

Tot mai mulți medici din ambulatoriile din Timiș încep să facă grevă japoneză. Ei se declară nemulțumiți de banii puțini primiți din contractele cu...

Concedierile pe piața IT din Banat nu se întrevăd, deocamdată! Rectorul Universității Politehnica Timișoara vine cu explicația

Zeci de mii de specialiști în domeniul IT din Statele Unite ale Americii și-au pierdut locurile de muncă, într-un an și jumătate. Criza industriei IT...

Timișoara pentru TINEri!

Citește și :