Un intelectual de primă mână al Timișoarei șterge pe jos cu Grindeanu!

16133

Profesorul Vasile Popovici, de la Universitatea de Vest din Timișoara, fost ambasador în Maroc şi Portugalia, a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj dur, cu ironii li reproșuri la adresa lui Sorin Grindeanu.

Iată ce spune despre fostul premier bănățean:

”Bietul domn Grindeanu ! E și azi același copil pierdut printre adulți. Copilul tuturor recordurilor : a fost primul premier din istoria României dat jos de propriul partid, record pe care nu i-l mai poate lua nimeni, nici măcar Dragnea. A adunat împotriva lui protestatari mai mulți decât toți locuitorii la un loc ai Timișoarei, unde se visează primar. E singurul caz de premier-copil ascuns sub fustele soției, pentru care soția a cerșit mila publică. Ridicat în brațe de Ponta, hooopa-așa, a avut vreme de doua zile o formidabilă criza de curaj adolescentin, după care s-a speriat din nou și a dat fuga să pupe mana dragniotă care l-a lovit, redevenind copil cuminte.

Azi, împotriva tuturor evidențelor, împotriva documentelor oficiale, Sorin Grindeanu ridică din nou glăsciorul lui de țânc răzgâiat și susține că guvernul și partidul lui n-au modificat catastrofal proiectul de lege asupra recursului compensatoriu. Vinovat nu-i el, ci Gigel ! Deși ar fi trebuit să-l regăsim repetent la grădiniță, e din nou șef la o agenție guvernamentală, de unde, la răstimpuri, emite scâncete. Guvernul încă n-a înțeles că schema de personal unde-l numește ar trebui să prevadă și o doică.”

2 COMENTARII

  1. Dracnea a vazut ce fata are si si-a batut joc de el. Asta in privat nu l-ar angaja nimeni.
    O sluga si un sclav care cand era „bastan” iar acum cand nu mai e ..incerca sa se bage in seama.
    Degeaba lumea a vazut ce caine lingau esti.

  2. Visul baietelului era sa ajunga presedintele partidului. Cam prin anul 1993 sau 1994, cand s-a inscris in partid, eram studenti si atunci cand se facea misto de el spunea ca va ajunge presedintele partidului (PDSR sau cum s-o fi numind pe atunci, ca am uitat). Asta e educatia primita in familie.: sa fii mereu de partea puterii. Tatal lui a terminat facultatea in 1970 si de atunci si pana azi a fost inregimentat politic, dar nu ca simplu membru, ci mereu „shef”. Incepand de la PCR, FSN, etc PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ