17.9 C
Timișoara
duminică 16 iunie 2024

Un important program de educare privind energia regenerabilă, finalizat de Primăria Ghiroda

Promotorul de proiect Primăria Ghiroda, anunță finalizarea proiectului „Energy efficiency in people’s lives in Ghiroda community”.

Primăria Ghiroda este încântată să anunțe încheierea cu succes a proiectului „Energy efficiency in people’s lives in Ghiroda community”, finanțat cu 119.240 Euro prin Granturile SEE oferite de Norvegia, în cadrul Programului pentru Energie în România.

Proiectul a atins obiectivele propuse, organizând două sesiuni de training de două zile în comuna Ghiroda și Giarmata Vii. Aceste sesiuni au fost derulate de Asociația Energia Inteligentă și Western Norway Research Institute, parteneri în cadrul proiectului, și au avut loc în 2-3 martie la Giarmata Vii și în 15-16 martie la Ghiroda.

Rezultatele proiectului includ: – Nivelul dorit și realizat de însușire a cunoștințelor auto-raportat pentru energia regenerabilă, eficiența energetică și securitatea energetică: 7 – 120 de persoane și-au însușit competențe sporite și și-au îmbunătățit cunoștințele privind energia regenerabilă, eficiența energetică, și securitatea energetică – Organizarea unei campanii de sensibilizare – Implementarea unui curs cuprinzător de două zile pentru 120 de persoane, privind energia regenerabilă, eficiența energetică și securitatea energetică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

FOTO – VIDEO | Mircea Geoană la Timișoara: „Nu mă interesează să candidez pentru PSD la președinție. Va fi anul independenților”

La Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara s-a desfășurat sâmbătă după amiază dezbaterea „Antreprenoriatul românesc: cum stimulăm competitivitatea...

Stegarul Trăilă Spăriosu din Uzdin a salvat onoarea Regimentului grăniceresc de la Panciova

Cu mai multe episoade în urmă în paginile istorisirilor noastre am vorbit pe larg despre tradițiile militare ale grănicerilor bănățeni. Acești s-au acoperit de...

Citește și :