9.7 C
Timișoara
vineri 1 martie 2024

Un important lider PNL din Banat îl critică brutal pe Klaus Iohannis. ,,Una dintre cele mai mari dezamăgiri din ultimii ani. Un dezastru!”

Primarul Reșiței, liberalul Nelu Popa, care este și prim-vicepreședintele PNL Caraș-Severin, a avut o reacție dură la adresa președintelui Klaus Iohannis. Întrebat într-un interviu pentru ziarul local Expres de Banat cum comentează prestația președintelui, Nelu Popa și-a a răspuns că ”e una dintre cele mai mari dezamăgiri pe care le-am trăit în ultimii ani. Dezastru”.

Ulterior, primarul liberal a e elaborat, spunând că ”România ere nevoie de lideri – tractor, locomotivă, care să creeze speranță la nivel național, să ne dea o direcție. România merge bine, cifrele sunt incontestabile. Dar țara s-a dezvoltat împinsă de la spat de NATO, de UE, de regulile lor”.

Sursa: https://www.g4media.ro/

Alte subiecte :

Marian Vasile și-a anunțat oficial candidatura pentru postul de primar al Timișoarei | Foto-Video

Cu o zi înainte de Mărțișor, fostul manager al județului Timiș, dar și fost vicepreședinte al Consiliului Județean, în mandatul 2013-2015, Marian Constantin Vasile...

Primăria Timișoara continuă să sprijine Societatea de Transport Public în rezolvarea deficitului de șoferi de autobuz

Primăria Timișoara și  Societatea de Transport Public (STPT) continuă demersurile de eficientizare a transportului în comun. Astfel, un autobuz din parcul...

Citește și :