UPDATE Un fost prim-ministru al României a suferit un infarct, în timp ce se afla în restaurant!

626

Fostul prim ministru Mihai Tudose a făcut infarct. În vârstă de 52 de ani, el a fost transportat de urgenţă la spital.

Mihai Tudose se afla într-un restaurant din Bucureşti. El avea o întâlnire cu colegii din Pro România, în condiţiile în care partidul urma să-şi prezinte lista pentru alegerile europarlamentare 2019.

Înaintea evenimentului de lansare, lui Mihai Tudose i s-a făcut rău, iar colegii săi au sunat la 112. Fostul premier a fost dus la un Institutul CC Iliescu din București. În aceste momente medicii decid dacă îl operează sau nu. Victor Ponta l-a însoțit pe Tudose la spital.

Potrivit unor colegi de partid, Mihai Tudose nu s-ar fi simțit bine în ultima perioadă. Colegii mai spun că fostul premier s-a lăsat recent de fumat și a încercat să țină o dietă.

Mihai Tudose, în vârstă de 52 de ani, a fost premier în perioada iunie 2017 – ianuarie 2018.

UPDATE:

Mihai Tudose a publicat în urmă cu câteva minute un mesaj în care îşi anunţă „revenirea la treabă în două zile”. „Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!”, scrie fostul premier.

„Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!”

LĂSAȚI UN MESAJ