Un film scurt, realizat cu telefonul mobil, te poate duce la Berlin! Concurs inedit la Timișoara!

162

În perioada 3-30 august 2017, Festivalul de Film Central European de la Timișoara organizează un concurs pentru tinerii împătimiți de filmări cu telefonul – NO KID/DING!

Aceștia sunt invitați să realizeze un film de minim un minut jumătate și maxim cinci minute, care să spună o poveste despre o minoritate timișoreană.

Nu există niciun fel de limitări stilistice, deoarece este vorba de o secțiune experimentală. Tinerii pot filma oricum li se pare lor că e artistic, iar juriul va evalua cu toată deschiderea, aventura vizuală a acestora.

NO KID/DING! se adresează liceenilor și studenților, iar filmele realizate sunt așteptate la adresele pr@cefftm.to sau office@cefftm.ro.

Festivalul de Film Central European / Central European Film Festival aduce în Timișoara cele mai bune filme din țările din regiunea centrală și sud-est europeană, alături de pelicule prezentate la marile festivaluri europene din ultimul an. Din 3 până în 9 septembrie 2017, povești frumoase și puternice vor fi proiectate cu acces liber în Piața Libertății, Cinema Timiș, Sala 2 a Teatrului Național și pe alte scene satelit.

Festivalul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Casei de Cultură, Ministerului Culturii și Identității Naționale, Institutului Cultural Român, Consiliului Județean Timiș, UCIN și Federația Comunităților Evreiești din România.

LĂSAȚI UN MESAJ