Un DJ renumit a încetat din viață!

355

DJ-ul Avicii a murit vineri, la vârsta de 28 de ani. Cauza morţii nu este anunțată oficială, dar stilul său de viață nu era tocmai unul sănătos, motiv pentru care unii cred că alcoolul i-ar fi adus moartea.

La vârsta de 26 de ani, Avicii a renunțat la contracte foarte profitabile pentru concerte. După cinci ani de turnee și băut din greu, starul suedez ajunsese deja în spital de două ori.

În trecut, Avicii a suferit de pancreatită acută din cauza consumului excesiv de alcool. În 2014, a suferit mai multe intervenții chirurgicale, motiv pentru care a anulat o serie de spectacole în încercarea de a se recupera. El a renunțat la un mare turneu în 2016, dar a continuat să facă muzică în studio.

O carieră de succes

Tim Bergling s-a născut pe 8 septembrie 1989 la Stockholm, Suedia, și a devenit cunoscut sub numele Avicii. A fost un DJ, remixer şi producător muzical. În 2012, Avicii s-a clasat pe locul 3 în topul anual „Top 100 DJs” publicat de către revista DJ Magazine, iar în 2013 a repetat performanţa. A fost nominalizat de două ori la Premiile Grammy, în 2012 pentru piesa „Sunshine” în colaborare cu David Guetta şi în 2013 pentru piesa „Levels”.

Avicii a susținut un concert și în România, în 2015, în cadul festivalului Untold.

„Când mă uit în urmă, la viața mea, îmi vine să zic: ‘Eu?! Eu am făcut toate acestea?’. A fost cel mai bun moment al vieții mele într-un anumit sens, dar totul a venit cu un preț – mult stres și anxietate – dar a fost cea mai bună călătorie a vieții mele”, a zis Avicii.

DJ-ul Suedez Avicii a murit vineri, la vârsta de 28 de ani.

„Cu profundă durere anunţăm pierderea lui Tim Berling, cunoscut sub numele de scenă Avicii. A fost găsit mort în Muscat, Oman, în această după-amiază. Familia este devastată şi le cerem tuturor să respecte nevoia de intimitate în aceste momente dificile. Nu vor mai fi făcute alte declaraţii”, a spus Diana Baron, PR al artistului.

sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ