Un cunoscut lider al romilor din Timiș, implicat în numeroase scandaluri, și-a schimbat viața radical! FOTO

1860

Cel mai cunoscut lider al romilor din Lugoj, Iulian Boț, cunoscut și sub numele de Viscol, a fost botezat duminica trecută, în cadrul unui serviciu religios care a avut loc la Biserica Baptistă “Harul“, din Lugoj.

Viscol a devenit celebru după scandalurile repetate din urmă cu câțiva ani de pe strada Caransebeșului, dar și în urma vestitului scandal de pe strada Mărășești, în urma căruia s-a ales cu o condamnare după ce, alături de tatal său, ar fi folosit o armă de foc.

Viscol a mai fost implicat și în alt scandal monstru în urma căruia DNA și DGA au decapitat conducerea IPJ Timiș, insuși șeful IPJ Timiș, Sorin Muntean, fiind arestat alături de Viscol și un alt ofițer, anchetatorii susținând că lugojeanul a oferit mită pentru a nu fi tras la răspundere într-un dosar de evaziune fiscală.

Ultima iesire la rampă a controversatului Iulian Boț a fost iarna trecută când, pentru a beneficia de o pedeapsă mai blândă, le-a oferit polițiștilor lugojeni un flagrant în urma căruia un bărbat a fost prins în timp ce îi dădea bani falși. Toată întâmplarea a adus condamnarea făptasului la trei ani de închisoare cu suspendare și i-a oferit posibilitatea lui Viscol să ceară o pedeapsă mai blândă. Viscol a dispărut din centrul scandalurilor din Lugoj, apropiații săi susținând, încă de acum câteva luni, că și-a schimbat radical viața. Se pare că botezul care a avut loc duminică este o confirmare a faptului ca Iulian Boț preferă o viață departe de scandalurile care l-au facut celebru în toată țara.

boț pocait

sursă: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ